Privacyverklaring

Voor kapsalon JouwKapster is een zorgvuldige omgang met gegevens van haar klanten en abonnees en andere diensten van groot belang. Persoonlijke gegevens worden dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Hierbij houdt Kapsalon JouwKapster zich dan ook aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt. Deze gegevens zullen dus nooit aan derden verstrekt worden.


Vastleggen en verwerking van gegevens

In het kader van de dienstverlening legt Kapsalon JouwKapster gegevens van klanten en abonnees vast. Kapsalon JouwKapster gebruikt gegevens van klanten/abonnees voor de uitvoering van de abonneeovereenkomst en om abonnees en gebruikers op de hoogte te houden van eigen interessante aanbiedingen van producten en diensten van zorgvuldig geselecteerde bedrijven. Hierbij tracht Kapsalon JouwKapster rekening te houden met uw voorkeuren. Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. De informatie wordt niet met derden gedeeld.


Website JouwKapster

Op onze website www.jouwkapster.nl staan links naar andere websites. JouwKapster is niet verantwoordelijk voor de inhoud of het privacybeleid van websites waarnaar wordt doorverwezen. Op de website worden ook algemene bezoekersgegevens bijgehouden, zoals bijv. de meest bezochte pagina's. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren, zodat Kapsalon JouwKapster haar website verder kan verbeteren.


Wijzigingen

Kapsalon JouwKapster behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de privacyverklaring. Lees daarom regelmatig deze verklaring voor een update van het privacybeleid.


Vragen

Als u nog vragen heeft over ons privacybeleid, neemt u dan contact op met Kapsalon JouwKapster via e-mail: jouwkapster@icloud.com


 

Cookies